653 331 668
contacte@francisco-esteban.com

Tens 5 minuts? Algunes recomanacions que no et pots perdre!

Tens 5 minuts? Algunes recomanacions que no et pots perdre!

(lectura estimada 10 minuts)

Ets responsable d’un equip de persones i et preocupa la teva manera de ser i/o de fer?

Fes una ullada a les 10 habilitats descrites en aquest article: http://www.emprendedores.es/gestion/liderazgo-empresas-nuevas i anima’t a fer algun comentari sobre quines creus que són les més importants des de la teva perspectiva. Estic fent un estudi al respecte i m’aniria molt bé conèixer la teva opinió 🙂

En aquesta mateixa línia, crec que una de les habilitats més importants que totes les persones hauríem de desenvolupar és la capacitat d’escolta activa. M’agrada molt com l’Àlex Rovira ho explica en aquest vídeo: https://www.bbva.es/general/aprendemos-juntos/alex-rovira/index.jsp: “la importància de la forma de mirar”, “per comunicar-nos millor hem d’aprendre a escoltar“.

Tot i que l’Àlex Rovira ho explica enfocat als nostres fills i filles, és molt clara la seva aplicabilitat també al mon laboral.

Es poden explicar les principals fortaleses d’una organització en 5 vídeos?

Sí. Fernando Lázaro ho fa a Sintetia: https://www.sintetia.com/que-hace-fuerte-a-una-organizacion-en-5-videos/ :

I, per acabar, et recomano també un altre article que m’ha cridat l’atenció, sobre la “serendipia”, la casualitat no buscada dels projectes d’aprenentatge i servei: el treball en xarxa, la necessitat d’aliances al quadrat! El pots gaudir a https://roserbatlle.net/2018/10/16/claves-del-trabajo-en-red-en-el-aps/ .

Espero que aquests articles i vídeos t’agradin i et resultin útils i/o inspiradors. Pots comentar les teves impressions al respecte, subscriure’t al blog per rebre automàticament les novetats, difondre tant com puguis, etc. etc. etc.

Una abraçada i fins aviat,

Francisco

 

Leave a Reply